hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
07 MAYIS Salı 12:56

Avrupa ve Dünya hakem kurulu Başkanı Sakarya’da

Avrupa ve Dünya Karate federasyonları Hakem Kurulu Başkanı Javier Escalante, yeni hakem kuralları hakkında, Türk hakemlerimize seminer vermek amacıyla, Türkiye Karate Federasyonu’nun organizasyonu ve Sakarya Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla Sakarya’ya gelecek.

SPOR
Giriş Tarihi : 14-04-2023 10:46
Avrupa ve Dünya hakem kurulu Başkanı Sakarya’da

 

Cuma günü ilimize gelecek olan Javier Escalante, 15 Nisan Cumartesi günü saat 09.00'da Sakarya Premier Inn Otel'de başlayacak olan seminerde teorik ve pratik çalışmalar yaparak, Türk hakemlerine seminer verecek, seminer saat 18.00 de sona erecek.

 

Avrupa ve Dünya Karate federasyonları hakem kurul üyesi Uğur Kobaş yaptığı açıklamada “Türkiye Karate federasyonu Başkanı Aslan Abid Uğuz, seminerin Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımızın destekleri, Sakaryalıların organizasyonu ile birleşince seminerin Sakarya’ya yakışacağını söyleyince, hemen gerekli girişimleri yaptık. Sağ olsun Büyükşehir belediye Başkanımız Ekrem Yüce her zaman ve olduğu gibi bizlere bir kez daha destek oldu. Büyükşehir Belediyemizin çalışmaları neticesinde alınan Avrupa spor başkenti unvanına sahip Sakarya’mız bu organizasyondan başarı ile çıkacaktır.

Türk Karate hakemliği için çok çok önemli olan bu seminere Türkiye genelinden 120 civarında hakemin katılması bekleniyor. Bu anlamlı organizasyona verdiği desteklerden dolayı Sakarya Büyükşehir belediye Başkanımız Ekrem Yüce ve Türkiye Karate federasyonu Başkanı Aslan Abid Uğuz başta olmak üzere emeği geçen, destek olan herkese teşekkür ederiz. Dedi.

 

AdminAdmin