hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
09 MAYIS Perşembe 01:14

An Epic Symphony & Hayko Cepkin 31 Ağustos’ta Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde

Event Across Türkiye’nin kült haline gelmiş İstanbul Night Flight projesinin 7’nci sezonu hız kesmeden devam ediyor. Avrupa’nın en iyi etkinliği ödülünü alarak uluslararası bir “en” haline gelen İstanbul Night Flight, 31 Ağustos Çarşamba günü İstanbul’da Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde Hayko Cepkin’i An Epic Symphony ile birlikte ağırlayacak. Biletlerine biletinial.com’dan ulaşılabilen Hayko Cepkin & An Epic Symphony konseri müzikseverlere eşsiz bir müzik ziyafeti sunacak.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 19-08-2022 12:55
An Epic Symphony & Hayko Cepkin 31 Ağustos’ta Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde

BASIN BÜLTENİ – Event Across Türkiye’nin kült haline gelmiş İstanbul Night Flight projesinin 7’nci sezonu hız kesmeden devam ediyor. Avrupa’nın en iyi etkinliği ödülünü alarak uluslararası bir “en” haline gelen İstanbul Night Flight, 31 Ağustos Çarşamba günü İstanbul’da Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde Hayko Cepkin’i An Epic Symphony ile birlikte ağırlayacak. Biletlerine biletinial.com’dan ulaşılabilen Hayko Cepkin & An Epic Symphony konseri müzikseverlere eşsiz bir müzik ziyafeti sunacak.

26 Kasım tarihine kadar sürecek olan İstanbul Night Flight konser serisi Selami Şahin, Fatma Turgut, Hakan Altun, Levent Yüksel, Manga ve Oi Va Voi ile İstanbul ve Antalya’da devam edecek. An Epic Symphony Orchestra ile birlikte yaz boyu sürecek konserlerin biletleri ise, Türkiye’nin en kapsayıcı online biletleme plaformu biletinial.com’da.

AdminAdmin