hchaberajansi- Habercilikte Yeni Bir Soluk
HV
01 MAYIS Çarşamba 16:55

Adapazarı'nda çocuk coşkusu

SAKARYA- 30.08.2023 - HİBYA - Adapazarı Belediyesi tarafından Karaman mahallesinde düzenlenen çocuk sineması etkinliğine aileleri ile birlikte çocuklar büyük ilgi gösterdi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-08-2023 15:13
Adapazarı'nda çocuk coşkusu

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu  Işıksu açıklamasında, “Karaman mahallemizde çok güzel bir yaz akşamı yaşadık. Çocuk dostu Adapazarı vizyonu ile yaptığımız çalışmalar kapsamında Karaman mahallemizde de kıymetli çocuklarımız ve aileleri ile buluşarak Aslan Hürkuş Görevimiz Gökbey filmini hep birlikte izledik. Yoğun ilgi gösteren değerli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Adapazarı Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından Karaman mahallesinde çocuk sineması etkinliği düzenlendi. Etkinliğe, Başkan Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, Kadın Kolları Başkanı Hatice Genç, Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili, Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcıları Hilmi Kızılcık, Fatih Çelikel, Yusuf Özden, Bilal Kuriş ve Bahtiyar Nalbant, meclis üyeleri Besim Kıratlı, Yavuz Meşe, Hasan Karagüzel ve Türkan Resüloğlu, Karaman Mahallesi Muhtarı Mustafa Çalık, AK Parti Mahalle Temsilcisi Muzaffer Yılmaz katılırken, mahalle sakinleri çocuklarıyla birlikte yoğun ilgi gösterdi.

Çocuk dostu Adapazarı vizyonuyla şehrin kalbi Adapazarı’nda kapsamlı projeleri hayata geçirdiklerini vurgulayan Başkan Mutlu Işıksu, “Maltepe, Hızırtepe ve  Korucuk’tan sonra Karaman mahallemizde de çocuklarımızla buluştuk ve çok güzel bir yaz akşamı yaşadık. Aslan Hürkuş Görevimiz Gökbey filmini kıymetli çocuklarımız ve aileleri ile birlikte izledik. Yoğun ilgi gösteren değerli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz. Yüzlerce çocuk parkı ve spor sahalarıyla, Bilgi Evlerimiz, Millet Evlerimiz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzle ortaklaşa yaptığımız eğitim ve destek çalışmalarımızla çocuk dostu Adapazarı için çok çalışmaya devam.” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

AdminAdmin